Ulriksfors Idrotts och Byförening

Verkar för trivsel i Ulriksfors med omnejd

Verksamheten 2012

Verksamhetsåret 2012.

Vi har anordnat:

En mycket uppskattad rockabillykväll

Författaren Peter Lucas Erixon maratonläste romanen silversnöret inför en knäpptyst publik (började kl 12.00 och avslutades med stående ovationer kl 22.00) Detta var, såvitt kännt, första gången något dylikt har hänt i kultursverige.

Grabbarna ordnade en fisketävling på älven.

Vår förening utsågs till årets by i kommunen. Kommunstyrelsen sammanträdde därför i stugan den 19 juni då priset delades ut.

Ett makalöst välbesökt 100 årsfirande av vår by med knallar, underhållning, tal samt friåkning med rälsbuss från och till Strömsund mm mm . Byn fick officiellt namnet vid invigningen av järnvägsstationen 1912.

Ett avtal har överenskommits med kommunen om nyttjande av två gränsande fastigheter.

Det har jobbats med vår tredje bok.

Vi har flugfiskat med några ungdomar.

Ett projekt drivs om återställande av miljöer runt två dammar i närområdet.

Ungdomarna har haft storbildsdisco med övernattning.

Det har lanats ett par nätter.

Hemsidan har uppdaterats med en enkel blogg (som ni ser) samt lite mer aktuella bilder från några evenemang. Där jobbar vi vidare.

Stugan har använts till flera privata festligheter bl.a bröllop, dop, barnkalas.

Förrutom detta har den vanliga verksamheten rullat på 4-5 kvällar i veckan

Innan året är slut har vi ju också en teater (Guld och gröna skogar) den 27 nov.

Vi återkommer

23 nov 2012

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)