Ulriksfors Idrotts och Byförening

Verkar för trivsel i Ulriksfors med omnejd

Verksamhet

På vårt område finns en fin bystuga som förutom att den används i vår verksamhet också kan hyras av medlemmar för en billig penning ex. för födelsedagar eller andra större fester. I stugan finns porslin o husgeråd, stolar o bord för ca 50 pers. Entrén är stor och det finns tillgång till en bro med handikappramp.

På området finns också belyst isbana, mindre fotbollsplan, mindre lekpark, studsmatta, stora lekytor samt en fin grillplats. Planer finns på att ordna en cykelbana med hopp, kullar och nån ramp. Inom kort kommer det också sättas upp ett bollplank.

Måndagar spelas de boule ute på grusplanen kl 18:00 och under vintern eller kalla dagar så håller vi till inne i stugan med mjuka bollar.

Tisdagar träffas vi o fixar olika saker i eller utanför stugan, gräsklippning, bygge, mm. Även här är alla välkomna att delta. Dessa kvällar sköter vi också om att tömma soptunnorna vid rast/badplatserna vid kvisslan.

Onsdagar har vi öppet för barn och ungdomar från kl 18.00. Stugan fungerar då som en sorts ungdomsgård med olika spel, pingis, litet biljardbord, airhockey, elektroniskt dart m.m.

En gång i månaden kl.18:00-21:00 är det trivselkväll - syjuntan och bokcirkel i bystugan för alla. Till exempel så kan man lära sig sticka, sy, virka eller diskutera en bok. Passa på att träffas, fika och må gott. Datum läggs ut på Facebook.

Isbanan i vinterskrud...

En del av våra gamla bilder i bystugan från en svunnen epok

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)